Kyllingfilet med pærer og blåmuggost Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min

Kyllingfilet med pærer og blåmuggost

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min

Kyllingfilet med pærer og blåmuggost

Sitronmarinerte kyllingfileter i lekkert selskap av gode grønnsaker, pærer og blåmuggost. Herlig! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (12 stemmer)
Sitronmarinerte kyllingfileter i lekkert selskap av gode grønnsaker, pærer og blåmuggost. Herlig!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
Sitron(saft)
80g
Spinat(fersk)
0.5ts
2stk
1ts
Sitron(saft av sitron)
0.5dl
Pinjekjerner(ristede)
1ss
Honning(flytende)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sitronsaft og 3–4 ss olivenolje på en tallerken. Vend kyllingfiletene noen ganger i blandingen.

    Kok aspargesen nesten myk i lettsaltet vann i ca. 2 minutter. Skyll dem i kaldt vann, og skjær i biter.

    Skjær vårløk tynt. Varm opp 2 ss olje i en stekepanne, og la vårløken og aspargesen steke noen minutter. Legg i spinaten, og la den falle sammen. Krydre med salt og pepper.

    Skjær pærer i båter, og press litt sitronsa over. Krydre filetene med salt og pepper, og stek dem i ca. 3 minutter på hver side, til de er akkurat gjennomstekte.

    Server kyllingen med spinat, aspargesblanding og pærebåter.

    Smuldre over pinjekjerner og blåmuggost. Avslutt med å dryppe litt honning over pærer og ost.

Sitronmarinerte kyllingfileter i lekkert selskap av gode grønnsaker, pærer og blåmuggost. Herlig! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (12 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN