Scones med kesam Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Scones med kesam

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Scones med kesam

Saftige og myke scones er kjempegodt på matpakka. Fyll med ditt favorittpålegg og kos deg! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (15 stemmer)
Scones er enkelt og raskt å lage fordi de lages uten gjær. Scones bakt med kesam gjør at de holder seg saftige lenger enn vanlige scones.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland det tørre og tilsett kesam og vann. Rør sammen til en deig, gjerne i kjøkkenmaskin. Del deigen i to deler. Lag flate, runde kaker cirka 15 cm i diameter. Legg dem på bakepapir på stekeplate.

  2. Skjær et kryss i hver kake med en spiss kniv nesten helt igjennom deigen før du steker dem. Stek sconesene midt i ovnen ved 250° i cirka 10 minutter. Avkjøl på rist.

  3. Bryt dem fra hverandre og bruk sconesene som rundstykker. 

Saftige og myke scones er kjempegodt på matpakka. Fyll med ditt favorittpålegg og kos deg! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (15 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN