Syltet rødkål Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Syltet rødkål

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Syltet rødkål

Hjemmesyltet rødkål Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (155 stemmer)
Syltet rødkål

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
3ss

SLIK GJØR DU

  1. Fjerne det ytterste laget og finsnitt kålen. Kna kål og halvparten saltet sammen i en stor bolle i noen minutter. Legg kålen i sterilt glass. 

  2. Bland ut resten av saltet med vann. Hell på glasset så det fyller seg helt opp. Ikke skru det helt igjen, det må være åpning for å slippe ut gassen som utvikler seg.

Hjemmesyltet rødkål Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (155 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN