nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Alkoholfri gløgg med klassiske smaker
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Alkoholfri gløgg med klassiske smaker
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (20 stemmer)
Denne lager du raskt. Hvis du lar gløggen bli stående bør du ta ut appelsinskivene, ellers kan gløggen bli bitter på smak.
DETTE TRENGER DU
PERSONER3skiver
Ingefær(cirka 1 cm per bit)
1stk
0.5dl
1flaske
Rødvin(alkoholfri, 75 cl)
4stk
15stk
Nellik(hele)
15stk
Kardemomme(hele kjerner)
SLIK GJØR DU
Skrell ingefæren og skjær den i skiver. Vask appelsiner og skjær i tynne skiver.
Bland alle ingrediensene i en kjele. Varm gløggen i 10–15 minutter.
La det stå og trekke noen timer og gjerne over natten.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (20 stemmer)