Amerikansk cheesecakemuffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Amerikansk cheesecakemuffins

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Amerikansk cheesecakemuffins

Amerikanske muffins av ostekakerøre. Lett, luftig og kjempegodt til kaffen! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Søte små ostekakemuffins med vaniljekrem og friske rips. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
5stk
Digestive(knust)
2stk
2.5dl

Ostefyll

200g
Kremost(naturell)
0.5dl

Pynt

1beger
Rips(eller andre friske bær)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret og avkjøl. Bland sammen de tørre ingrediensene.

  2. Visp sammen egg og melk, og hell det i blandingen. Tilsett det lunkne smøret og rør alt lett sammen til en deig.

  3. Rør sammen ost, melis og eggeplomme til fyllet. Ha halvparten av deigen i formene. Bruk store muffinsformer eller muffinsplater. Trykk deigen litt opp på kantene og legg ca. 1 ss fyll i gropen. Ha over resten av deigen.

  4. Stek muffinsen midt i ovnen 200° i 20-25 minutter. Avkjøl på rist.

  5. Visp fløten til krem med vaniljesukker. Fordel kremen på muffinsene og pynt med rips eller andre bær og evt. sitronmelisse.

Amerikanske muffins av ostekakerøre. Lett, luftig og kjempegodt til kaffen! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN