nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
24t
Aprikosmarmelade med rød pepper og anis
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
24t
Aprikosmarmelade med rød pepper og anis
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.4 (6 stemmer)
Dette er en litt annerledes aprikosmarmelade med smak av anis og rød pepper. En pikant smak til ost.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær aprikosene i mindre biter og legg i en skål. Hell vin over aprikosene og la det stå natten over.
Kok dette opp og miks med en stavmikser til en mos. Tilsett appelsinsaft og sukker og kok forsiktig til sukkeret smelter.
Rør inn grovsmuldret rød pepper og hele anis. Smak til og avkjøl
Oppbevar marmeladen kjølig og server den til alle typer ost.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.4 (6 stemmer)