Asparges med laksesaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Asparges med laksesaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Asparges med laksesaus

Server sprø asparges med laksesaus av sjalottløk, hvitvin, sitron, røkt laks og lakserogn. Du får vann i munnen av denne lekre forretten. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)
Når buntene med asparges ligger og frister i butikken, er det bare å nyte den flotte grønnsaken. Her serveres den med en fyldig saus med smak av røkelaks.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Saus

0.5dl
Hvitvin(eller 2 ss vann)
3ss
Lakserogn(varier mengde etter eget ønske)
1boks(er)
600g

SLIK GJØR DU

  1. Rens og finhakk løken. Kok den to minutter i vin eller vann og presset sitron. Hell i fløten og la sausen koke noen minutter.

  2. Finhakk laksen. 

  3. Kok aspargesen i lettsaltet vann i cirka fem minutter. La den renne av. Kok opp sausen og visp den lett og luftig. Rør i laks, rogn og karse.

  4. Server sausen til aspargesen.

Server sprø asparges med laksesaus av sjalottløk, hvitvin, sitron, røkt laks og lakserogn. Du får vann i munnen av denne lekre forretten. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN