nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Avokadosuppe
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Avokadosuppe
Suppen kan serveres varm eller kald, og bør spises like etter at den er ferdig laget, slik at den ikke mister den fine fargen. Pass på at avokadoen er moden.
DETTE TRENGER DU
PERSONER300g
Reker(renset)
2dl
Grønne erter(frosne)
2stk
Kyllingkraft (hønsebuljong)(terninger)
1l
3stk
2dl
Crème fraîche(lett)
0.5ts
1dl
SLIK GJØR DU
Rens rekene, eller bruk ferdigrensede. Kok ertene raskt opp, og hell av vannet.
Smuldre buljongterningene i vannet, og kok opp.
Del avokadoene, og ta bort steinene. Ta ut fruktkjøttet, og ha det i en kjøkkenmaskin. Tilsett cirka halvparten av crème fraîchen. Bland til det blir en jevn mos. Spe under omrøring med buljongen, som kan være varm eller kald. Smak til med salt, og hakk mynten.
Ha tinede erter og reker i suppen. Strø over mynten. Server suppen med resten av crème fraîchen, noen rensede reker og godt brød til.