nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Bakt laks med bacon og parmesankrem
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Bakt laks med bacon og parmesankrem
Dette er en fantastisk rett å servere gjester. Rask, enkel og utrolig god.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 250°. Vask og tørk fisken, og legg den i en ildfast form. Strø over salt og pepper.
Bland sammen alle ingrediensene til parmesankremen. Tilsett salt og pepper.
Fordel kremen jevnt over laksen, og ovnsbak den i ca. 10 minutter. Slå av varmen, og la laksen stå på ettervarmen i ca. 15 minutter. Del bacon i mindre biter, og stek raskt i panne i litt olje. La det renne av på kjøkkenpapir.
Stek ruccola raskt i en panne med smør like før servering, og strø på salt og pepper. Fordel rucola og bacon på laksen.
Server gjerne med poteter og kokte gulrøtter.