Bakt sopp med bacon Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
35min

Bakt sopp med bacon

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
35min

Bakt sopp med bacon

Bakt portobello med bacon og smeltet hvitost. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (68 stemmer)
Høstens portobellosopp bakt i ovn med bacon og revet hvitost. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
3skiver
2ss
Kruspersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Knekk av stilken og stek den sammen med hakket løk og bacon. Vend inn hakket persille når løken er gyllen. Smak til med salt og pepper.

  2. Fyll soppene med blandingen, legg på ost og bak dem i ovnen i 25 minutter på 190 grader.

Bakt portobello med bacon og smeltet hvitost. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (68 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN