nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min
Biscotti med aprikoser og mandler
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min
Biscotti med aprikoser og mandler
Deilige småkaker som kan pakkes inn i små cellofanposer.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hakk mandler og aprikoser grovt. Rør smør og sukker porøst og lett, rør i eggene, ett av gangen. Tilsett de øvrige ingrediensene. Arbeid alt raskt sammen til en deig.
Del deigen i tre og trill ut til pølser. Legg disse på en stekeplate dekket med bakepapir.
Stek kakene midt i ovnen på 200° i ca. 15 minutter. Skjær lengdene i ca. 3 cm brede biter på skrå. Legg dem, med snittflaten opp, tilbake på platen og «rist» dem ca. 4 minutter på hver side. Avkjøl på rist, før du legger dem i tett boks.