nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 30min
Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 30min
Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland alle ingrediensene til deigen i en food prosessor og la maskinen gå til alt er smuldret og blir en deig. Dekk en form 22 cm i diameter med deigen og prikk hull i bunnen. Sett formen i kjøleskapet i 30 minutter.
Forstek paiskallet ved 175° i 15 minutter.
Pisk eggehvitene til et fast skum. Tilsett sukker og pisk i noen minutter til. Vend mandlene og bærene forsiktig i røren.
Hell røren i paiskallet og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. Marengsen skal få fin gyllen farge.
Visp crème fraîche og melis. Tilsett sitronskall og sitronsaft. Server paien lunken med sausen til.