Bringebær-pannacotta med kanel Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
3t

Bringebær-pannacotta med kanel

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
3t

Bringebær-pannacotta med kanel

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (14 stemmer)
Prøv deg på denne lekre desserten!      

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Gelatin(plater)
0.75dl
0.5krm
3dl
Lettrømme(evt. seterrømme)

SLIK GJØR DU

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

  2. Bland bringebær, sukker og kanel i en kjele og kok opp under omrøring. Ta kjelen bort fra platen.

  3. Kryst vannet ut av gelatinplatene, ha dem i bærblandingen og rør til de er oppløst. Avkjøl litt før rømmen røres i. Hell opp i små glass, som sett kjølig i minst 3 timer.

  4. Pynt gjerne med litt vispet krem, noen bringebær og kryddergrønt.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (14 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN