Brownie med sitronkrem
Brownie med sitronkrem
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Smør og melstrø en kakeform på ca. 20 cm i diameter.
Smelt smøret på svak varme sammen med sjokoladebiter. Rør om til alt sammen har smeltet til en glatt konsistens. Ta kjelen av varmen.
Tilsett sukker og egg, ett av gangen, og rør deigen sammen mellom hvert egg. Bland til slutt i salt og hvetemel. Rør igjen deigen glatt.
Fordel deigen ut i formen, og stek på nederste rille i ovnen i ca. 20 minutter.
Pisk alle ingrediensene til sitronkremen helt glatt mens kaken stekes.
Ta kaken ut av ovnen når den er halvstekt. Da er kaken fortsatt rå i midten. Hell forsiktig sitronkremen over, og sett kakens straks inn i ovnen igjen. Stek ytterligere i ca. 15 minutter eller til sitronkremen nesten har stivnet. Den stivner noe mer når kaken avkjøles. La kaken bli kald i formen.
Ta kaken ut av formen, og løft den over på et kakefat.
Pisk fløten til krem, og fordel den over kaken. Pynt med ferske bær og strimlet sitronskall.