nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min
Chorizo- og bacongrateng med pasta
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min
Chorizo- og bacongrateng med pasta
Kremaktig pasta med en topping av bacon og chorizo – det må bare bli godt!
DETTE TRENGER DU
PERSONER400g
Pasta(rør)
1stk
1ss
Sennep(fransk, grov)
2dl
Hvitost (Gulost)(til å gratinere med)
1klype(r)
1klype(r)
1pakke(r)
Bacon(140 g)
10stk
SLIK GJØR DU
Kok pasta etter anvisning på pakken og skyll i kaldt vann. Sett ovnen på 200°.
Skjær løk i tynne båter. Bland pasta med løk, crème fraîche, sennep og gratengost.
Krydre med salt og pepper og legg det i en ildfast form. Skjær pølse i skiver og skjær baconet i mindre biter. Fordel dette over pastaen. Del tomatene i to og legg dem rundt.
Gratiner formen midt i ovnen i ca. 25 minutter. Server rykende varm og strø gjerne litt hakket persille over. En salat er godt til.