nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
20min
Couscous-salat
nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
20min
Couscous-salat
Couscous er hvetegryn som er raske å tilberede og de er drøye i bruk. Kjøp gjerne couscous av fullkorn. I denne salaten er det verken kjøtt eller fisk, men eggene metter godt. Egg er et supert næringsmiddel full av vitaminer og mineraler.
DETTE TRENGER DU
PERSONER250g
4stk
Egg(hardkokte)
1pakke(r)
0.5stk
10stk
Oliven(svarte)
0.5glass
2ss
0.5stk
Sitron(saft)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
0.5ts
Spisskummen(knust)
1ts
Korianderfrø(knuste)
SLIK GJØR DU
Kok couscousgrynene, som angitt på pakken å la det avkjøles.
Hard kok eggene i ca. 8 min. og avkjøl. Skrell eggene og del i båter.
Del tomater i to og skjær agurk og selleri i biter.
Bland olje, sitronsaft, salt og krydder med couscousen.
Bland forsiktig inn resten av ingrediensene og legg på fat. Pynt salaten med oliven og eggbåter.
Rør sammen dressingen og smak til. Server den til salaten sammen med godt brød.