Dill– og  yoghurt­pletter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
45min

Dill– og yoghurt­pletter

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
45min

Dill– og yoghurt­pletter

Dill– og yoghurt­pletter er enkel og hyggelig smågodt å ha med på tur. Server med røkt laks eller spekeskinke. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Enkel og hyggelig smågodt å ha med på tur. Stek plettene og pakk tilbehøret for seg. Marinert fetaost og soltørkede tomater er godt tilbehør.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

10skiver
Spekeskinke(eller røkt laks)
1bunt
Karse(eller dill)

SLIK GJØR DU

  1. Bland mel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Tilsett 4 dl yoghurt og eggene og rør til en jevn røre. Bland i smeltet smør og la røren stå og svelle cirka 30 minutter.

  2. Stek plettene i middels varm panne, cirka 2 minutter på hver side.

  3. Fordel fetaost og skinke eller laks, resten av yoghurten og klippet grønt eller dill på plettene ved servering.

Dill– og yoghurt­pletter er enkel og hyggelig smågodt å ha med på tur. Server med røkt laks eller spekeskinke. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN