nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Egg Cocette
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Egg Cocette
Bakte egg, eller «Oeufs en Cocette», er en elsket fransk klassiker. Server disse små porsjonsformene med ristet brød og du har et fantastisk lite brunsjmåltid.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
1dl
Hvitost (Gulost)(revet)
8stk
1ss
Smør(til smøring)
1klype(r)
Salt(velg egen mengde)
1klype(r)
Svart pepper(velg egen mengde)
1ss
Timian(hakket)
4skiver
SLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til 220°. Smør små porsjonsformer med smør.
Dekk bunnen med revet ost. Del småtomater i to og tilsett sammen med crème fraîche. Knekk ett egg i hver form og dryss over salt og pepper.
Sett formene på en rist midt i ovnen. Bak dem midt i ovnen i 10-15 minutter. Dryss over timian før servering.
Server med godt brød, gjerne ristet noen minutter i ovnen.