nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min
Elghakk
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min
Elghakk
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (39 stemmer)
Elghakk er som «får–i–kål», best dagen etter den er laget. Server tyttebærsyltetøy til «hakket».
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Brun kjøttet i en gryte til en smuldrete masse i smør. Tilsett løk mot slutten av stekingen. Løken skal bare stekes blank.
Tilsett potetene, fyll på vann eller god kjøttkraft 2/3 opp på kjøtt, løk og potet.
La dette trekke til potetene blir møre og er med på å jevne hakket.
Smak til med salt og pepper.
Server med nyrørte tyttebær eller tyttebærsyltetøy og flatbrød.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (39 stemmer)