Enkel ramen med egg og kylling
Enkel ramen med egg og kylling
EN VERDEN I SEG SELV: Det er feil å kalle ramen en suppe, mener Andreas Viestad. Ramen er mye, mye mer.
Foto: Mette RandemDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til 200 grader.
Kok nudler etter anvisning på pakken – eller ett minutt kortere. Skyll i kaldt vann.
Ha nudler i boller, hell over kraft, ha i bamnusskudd, nepe, vårløk og kylling.
Bland sammen kylling, soya, ingefær og olje og ha i en langpanne. Stek kyllingen i 25-30 minutter.
Imens, kok opp buljong, med rotgrønnsaker og bacon. La koke mens kyllingen steker. Sil kraften.
Kok egg i 4-5 minutter. Skyll i kaldt vann. Skrell – uten å revne.
Bruk litt av kraften til å rense ut av langpanna. Det er mye smak igjen som du ikke bør gå glipp av.
EN VERDEN I SEG SELV: Det er feil å kalle ramen en suppe, mener Andreas Viestad. Ramen er mye, mye mer.
Foto: Mette Randem