Enkel sommerpai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min

Enkel sommerpai

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min

Enkel sommerpai

Lag en smakfull og enkel sommerpai til dessert. Pynt med jordbær, blåbær, bjørnebær og rips. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)
Pai er utmerket dessert. Enklere kan det nesten ikke gjøres — med kjøpt paibunn, ferdig vaniljekrem og friske bær! Du kan gjerne piske litt krem og blande med vaniljekremen, for å få en mer fyldig krem. Vil du lage din egen paibunn? Her er oppskriften på en god og enkel paideig; Grunnoppskrift til paideig. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1pakke(r)
1pakke(r)
Jordbær(bland gjerne med blåbær, bjørnebær og rips. )

SLIK GJØR DU

  1. Legg deigen i en smurt paiform, 24–26 cm i diameter.

  2. Lager du din egen paibunn så følger du fremgangsmåten i den oppskriften.

  3. Bruker du en ferdig bunn; prikk paideigen med en gaffel og sett den kjølig 15 minutter. Stek ved 200º i cirka 10 minutter til paiskallet er gyllent. Avkjøl. 

  4. Legg i vaniljekrem og legg på bær etter hva du har tilgang på.

Lag en smakfull og enkel sommerpai til dessert. Pynt med jordbær, blåbær, bjørnebær og rips. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN