Enkle fiskekaker med gulrotsalat Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Enkle fiskekaker med gulrotsalat

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Enkle fiskekaker med gulrotsalat

Hjemmelagde fiskekaker med dillsmak. Serveres med gulrot- og eplesalat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.1 (18 stemmer)
Med food processor er det raskt og enkelt å lage virkelig gode fiskekaker. Lyr er en fin fisk til farse.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Gulrotsalat

2stk
2stk
1stk
Sitron(revet skall og saft)
600g
Lyr(filet uten skinn og ben)
1.5ts
1klype(r)
1ss
Gressløk(hakket)
1skiver
1.5dl
1stk
1ss
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fisken i strimler og legg den i food processoren sammen med de øvrige ingrediensene. Kjør til en glatt farse. Form store, flate kaker rett i smør i stekepannen, og stek dem 3–4 minutter på hver side til de er gjennomstekte.

  2. Rens og grovriv gulrøtter og eple, bland inn sitronsaft og revet sitronskall.

  3. Server fiskekakene som burgere eller med kokte poteter og gulrotsalaten.

Hjemmelagde fiskekaker med dillsmak. Serveres med gulrot- og eplesalat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.1 (18 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN