Enkle sjokolademuffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Enkle sjokolademuffins

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Enkle sjokolademuffins

Muffins er alltid populært, og disse luftige sjokolademuffinsene er lette å slenge sammen. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (7 stemmer)
Du kan servere muffinsene «naturell» eller pynte som her med krem og bær.

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker lett og porøst. Tilsett eggene ett av gangen og rør deigen glatt mellom hver gang. Smelt sjokoladen i litt av melken. Avkjøl litt før sjokoladen røres i smørkremen. Sikt i de tørre ingrediensene og tilsett melken. Rør deigen glatt. Bruk en skje og fyll opp muffinsformer, ¾ fulle. 

  2. Stek muffinsen midt i ovnen ved 200º i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.

  3. Visp fløten til krem med vaniljesukker. Skjær toppen av muffinsen. Legg på en skje med krem og ringle litt syltetøy over. Sikt til sist over litt melis og pynt med f.eks. bringebær.

Muffins er alltid populært, og disse luftige sjokolademuffinsene er lette å slenge sammen. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN