Eple- og sjokolademuffins Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Eple- og sjokolademuffins

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Eple- og sjokolademuffins

Saftige muffins med eple og sjokolade. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Sjokolade og epler blir en god miks av smaker.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
130g
300g
Kesam(vanilje)
2stk
3stk
1stk
Kokosmasse(til dryss)

SLIK GJØR DU

  1. Smør og strø en muffinsplate med kokos.

    Smelt smør og avkjøl. Bland mel, sukker og bake­pulver i en bolle. Tilsett kesam, egg og smør. Rør sammen til en tykk, glatt deig. Hakk sjokoladen grovt. Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær i biter og vend dem i potetmel. Vend sjokolade og eplebiter i deigen.

    Fordel deigen i formene og strø over litt kokos. Stek midt i ovnen 175° i ca. 25 minutter. Avkjøl muffinsene i formen.

Saftige muffins med eple og sjokolade. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN