Eplemuffins med nøttetopping Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Eplemuffins med nøttetopping

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Eplemuffins med nøttetopping

Eplemuffins med havre- og hasselnøttopping. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.5 (1 stemmer)
En deilig røre med havregryn og hasselnøtter blir deilig topping på disse eplemuffinsene.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Smør(mykt)
4stk
100g
Hasselnøtter(finhakket)
2stk

Nøttetopping

50g
Smør(kaldt)
1dl

SLIK GJØR DU

  1. Skjær smøret i små terninger. Bland sammen med resten av ingrediensene til smuler.

  2. Rør smør og sukker luftig. Tilsett eggene, ett av gangen, under kraftig omrøring. Bland mel, bakepulver og nøtter. Vend det i deigen.

  3. Fordel røren halvt opp i formene. Skrell, kjern ut og skjær eplene i båter. Trykk noen båter i hver muffins. Strø over toppingen.

  4. Stek muffinsene midt i ovnen ved 175° i 20–25 minutter. Avkjøl på rist.

Eplemuffins med havre- og hasselnøttopping. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN