Ertemuffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Ertemuffins

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Ertemuffins

De lekre ertemuffinsene spises varme som de er eller som tilbehør til salat. Prøv dem i matpakken også. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Her kan du gjerne bruke fryste erter, som får halvtine før de legges i deigen. Velg selv hvor store eller små du ønsker å lage muffinsene, men det er kjekt å bruke muffinsbrett.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
2stk
1.5dl
Yoghurt(naturell)
1klype(r)
1klype(r)
100g

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200º.

  2. Riv sitronskall. Pisk eggene sammen med yoghurt, olje, sitronskall, salt og pepper. Vend bake­pulveret i melet, og bland det i eggmassen og rør til en jevn deig.

  3. Bland ertene i deigen sammen med grove biter av chèvre, og rør til slutt i revet ost og paprika.

  4. Fordel deigen i smurte muffinsformer, dryss med ost, og stek dem midt i ovnen i 20–25 minutter.

De lekre ertemuffinsene spises varme som de er eller som tilbehør til salat. Prøv dem i matpakken også. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN