nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t
Fargerik pai med krepsehaler og mango
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t
Fargerik pai med krepsehaler og mango
Stek paibunnen ferdig og vent med fyllet til like før servering. Dette er en lettvint, god og fargerik pai som vil overraske. Start med en ferdig paibunn, eller lag en fra bunnen av.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Lag grunndeigen eller rull deigen ut og dekk en smurt paiform. Prikk i bunnen med en gaffel. Sett den kjølig i ca. 15 minutter.
Skyll og hakk purren fint. Bland purre, kremost og crème fraîche. Ha i salt og pepper. Stek paiskallet midt i ovnen ved 200° i 10–15 minutter og avkjøl.
Fordel kremostblandingen i det avkjølte paiskallet. La krepsehalene renne av. Del tomatene i to, og del mango i biter. Fordel krepsehalene, tomatene og mango oppå blandingen i paiskallet. Pynt med salat ved servering.