nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Fisk i panne
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Fisk i panne
Pepperrot er et krydder som harmonerer godt med fisk. Du kan kjøpe den fersk og rive i sausen, eller bruke pepperrot fra tube. Smak deg fram.
DETTE TRENGER DU
PERSONER2dl
Crème fraîche(lett)
1dl
Fiskebuljong(terning+vann)
2ss
Pepperrot(revet)
2ts
1bunt
1ts
0.5ts
600g
Torsk(fersk eller frossen)
SLIK GJØR DU
Bland crème fraîche,fiskebuljong, revet pepperrot, sukker og halvparten av dillen i en kjele, og la det koke opp. Smak til med krydder.
Skjær fisken i porsjonsbiter, og krydre bitene med salt og pepper. Legg fiskebitene i kjelen sammen med sausen, legg på lokk, og la det trekke i 5–8 minutter. Smak ev. til med sukker.
Strø over hakket dill. Server fisken sammen med kokte poteter og grønnsaker.