nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min
Fiskegryte med friske grønnsaker
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min
Fiskegryte med friske grønnsaker
Herlig fiskegryte med masse smaker som er godt å servere på sommeren!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Trekk fisken i en kjele med vann, eddik og salt. Trekk fisken til den er ferdig i ca. 5 minutter.
Finhakk og surr løk og hvitløk lett i smøret. Hell på hvitvin og fiskekraften. Legg i blåskjell. Kok dette i 5 minutter. Ta opp skjellene.
Hell på fløten og kok dette sammen til det tykner noe. Ha i smøret og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Sausen kan siles hvis du ønsker. Kjør den gjerne sammen med en stavmikser.
Snitt kålen i strimler og kok den i lettsaltet vann i ca. 2 minutter.
Skrell gulrøttene og kok dem ferdig sammen med potetene de siste 5 minuttene.
Server fisken med sausen, grønnsaker og poteter. Legg i blåskjell, noen reker og pynt med frisk dill.