nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Fiskegryte med reker
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Fiskegryte med reker
Bruk den fisken du har tilgang på. Rekene skal legges i helt til slutt, ellers blir de seige!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Finhakk løken. Rens og skjær fennikel i fine strimler. Skjær paprika i terninger. Stek grønnsakene med safran til de er myke og ikke får for mye farge.
Tilsett tomater, fløte, vann, sitronsaft, fond, laurbærblad og salt. Kjern ut og finhakk chilien. Bland i gryten og la alt koke sammen på svak varme i 6–7 minutter. Rør om.
Skjær fiskefileten i terninger, ca. 2 cm store biter. Legg forsiktig fisken i gryten, la det trekke i 3–4 minutter.
Skrell rekene og la dem bli varme i gryten. Klipp over dill.
Miks sammen crème fraîche og dill til en krem. Tilsett kremost og smak til med litt salt.
Ved servering toppes suppeskålene med litt av kremen.
Server med pasta, brød og ost.