Fiskewok med ingefær Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Fiskewok med ingefær

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Fiskewok med ingefær

Fargerik fiskewok med ingefær, chili og hvitløk. Server med ris eller nudler. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Fisk egner seg godt i wok. Fersk ingefær sammen med chilipepper og hvitløk gir en spennende smak på denne retten.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Fisk(f. eks sei)
0.5ts
1stk
Paprika(grønn)
3ts
Ingefær(revet)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fisken i biter, og krydre med salt.

  2. Rens og grovhakk løken. Rens og skjær paprika og chili i biter. Rens og finhakk hvitløken.

  3. Stek fisk, hvitløk og paprika i flere omganger i smør i en varm, stor stekpanne eller wokpanne over god varme.

  4. Tilsett de øvrige ingrediensene, og la det steke i ca. 1–2 minutter ved sterk varme under omrøring. Smak til.

  5. Server wokgryten med kokt ris, salat, brød og soyasaus.

Fargerik fiskewok med ingefær, chili og hvitløk. Server med ris eller nudler. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN