nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t
Fylt kjøttbrød med tzatziki
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t
Fylt kjøttbrød med tzatziki
Kjøttbrødet får ekstra smak av bacon, og epler i tzatzikien gir sødme.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland havregryn, potetmel og melk i en stor bolle. La det svelle i 10 minutter.
Tilsett kjøttdeig, egg, salt og pepper. Rør farsen smidig og form den til et brød.
Lag en fordypning midt i brødet, og fordel sviskene og smuldret fetaost. Trykk sammen og legg kjøttbrødet over i en smurt ildfast form. Legg over baconskiver.
Stek kjøttbrødet på nederste rille i ovnen ved 200° i ca. 40 minutter.
Del eplet i små terninger og bland med resten av ingrediensene til en fyldig saus. Smak til.
Server kjøttbrødet med ovnsbakte poteter, sausen og grønne bønner.