Fylte biffer med tomatrøre Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Fylte biffer med tomatrøre

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Fylte biffer med tomatrøre

Biffer fylt med mozzarella og bacon, servert med ovnsbakte grønnsaker og stekt tomatrøre. Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

Gjør biffene til noe ekstra ved å fylle dem med mozzarella og sprøstekt bacon. Server med en spennende røre av stekte tomater og aubergine.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
Bacon(i biter)
1ss
Smør(til steking)

Stekt tomatrøre

1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)
Tørket chili(hvis du vil)

Til servering

400g
Potet(i båter)
1stk
Brokkoli(kokt)
1pakke(r)
Bacon(stekt)
1pakke(r)
Tomat(bakt i ovnen)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°. Stek baconet sprøtt og legg på kjøkkenpapir. Del mozzarella i 4 biter.

  2. Skrell rødløken og skjær i mindre biter. Skyll auberginen og skjær i mindre biter. Skrell hvitløk og skjær i skiver. Legg det i en ildfast form sammen med tomatene. Ringle over olivenoljen. Strø på salt, pepper og strø over sukker.

  3. Rist tomatene og de andre grønnsakene i varm ovn i ca. 15 minutter til de får farge. Avkjøl.

  4. Miks det stekte forsiktig til en grov røre. Smak til med salt og pepper. Vil du ha mer smak, så tilsett hvitløk og litt tørket chili eller stek med en chili i ovnen.

  5. Del opp farsen og form fire ganske flate biffer. Legg en bit mozzarella og litt av baconet i hver biff. Pakk farsen godt rundt fyllet. Stek dem i stekepanne i smør. Strø på salt og pepper.

  6. Server biffene med tomatrøren. Ha gjerne båtpoteter, brokkoli, litt ekstra bacon og ovnsstekte tomater til.

Biffer fylt med mozzarella og bacon, servert med ovnsbakte grønnsaker og stekt tomatrøre. Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN