Fylte biffer med tomatrøre
Fylte biffer med tomatrøre
Oppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 225°. Stek baconet sprøtt og legg på kjøkkenpapir. Del mozzarella i 4 biter.
Skrell rødløken og skjær i mindre biter. Skyll auberginen og skjær i mindre biter. Skrell hvitløk og skjær i skiver. Legg det i en ildfast form sammen med tomatene. Ringle over olivenoljen. Strø på salt, pepper og strø over sukker.
Rist tomatene og de andre grønnsakene i varm ovn i ca. 15 minutter til de får farge. Avkjøl.
Miks det stekte forsiktig til en grov røre. Smak til med salt og pepper. Vil du ha mer smak, så tilsett hvitløk og litt tørket chili eller stek med en chili i ovnen.
Del opp farsen og form fire ganske flate biffer. Legg en bit mozzarella og litt av baconet i hver biff. Pakk farsen godt rundt fyllet. Stek dem i stekepanne i smør. Strø på salt og pepper.
Server biffene med tomatrøren. Ha gjerne båtpoteter, brokkoli, litt ekstra bacon og ovnsstekte tomater til.