Glaserte gulrøtter med persille og pinjekjerner Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Glaserte gulrøtter med persille og pinjekjerner

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Glaserte gulrøtter med persille og pinjekjerner

Prøv glaserte gulrøtter som tilbehør til middagen Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Deilige gulrøtter med hakket persille og pinjekjerner 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Gulrot(gjerne i forskjellige farger)
1ss
Honning(eller sukker)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Del gulrøttene i to på langs. Ha dem i en kjele, dekk med vann.

  2. Ha i smør og sukker og kok til de er møre.

  3. Server dem med ristede pinjekjerner og persille. Smak til med salt.

Prøv glaserte gulrøtter som tilbehør til middagen Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN