nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 15min
Glutenfri foccacia
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 15min
Glutenfri foccacia
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (618 stemmer)
Glutenfri foccacia er deilig til salat, gryter og supper. Prøv også å dele brødet i to og fylle det med pålegg.
Oppskriften er til et foccaciabrød
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør gjæren ut i lunkent vann. Brukes tørrgjær, røres den inn i melet.
Tilsett olje, salt og glutenfritt mel. Elt deigen smidig slik at du kan elte den lett med hånd.
Fordel deigen på bakeplate på bakepapir og etterhev brødet i cirka 30 minutter.
Pensle brødet med olje og strø på havsalt og rosmarin. Stek brødet midt i ovnen på 200° i 25–30 minutter.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (618 stemmer)