nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min
Glutenfri sjokoladelangpanne med peanøttopping
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min
Glutenfri sjokoladelangpanne med peanøttopping
Du trenger ikke spesialmel for å lage denne glutenfrie kaken. Potetmel gjør susen.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kle en stor langpanne med bakepapir. Sett ovnen på 175°.
Smelt smøret. Rør sammen egg og sukker. Bland sammen kakao, potetmel, bakepulver og vaniljesukker. Pisk melblandingen i eggene sammen med smøret og melken, og rør sammen til en ganske løs deig.
Vask appelsinen og riv skallet. Rør det i deigen.
Ha røren i formen og stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter.
Avkjøl kaken og ta den ut av formen.
Smelt sjokoladen i vannbad. Rør inn 1 ss smør til en glansfull glasur. Rør inn peanøtter og fordel nøtteblandingen raskt over kaken. Skjær i biter ved servering.