Glutenfrie scones med havregryn Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Glutenfrie scones med havregryn

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Glutenfrie scones med havregryn

Nyt nybakte, glutenfrie scones med marmelade og en kopp kaffe eller te. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (364 stemmer)
Nybakte scones med marmelade og en kopp av favoritt-teen. Det er bare å nyte!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3dl
Glutenfritt mel(fint eller grovt)
1dl
Havregryn(glutenfrie)
1ts
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250°. Bland sammen de tørre ingrediensene og smuldre i smøret. Rør i surmelk og egget. Form til 3 runde kaker på bakepapir på stekeplate, ca. 2 cm høye, og del hver runde kake i fire deler. Prikk med en gaffel.

  2. Stek sconesene midt i ovnen i ca. 10 minutter til de er gylne. Avkjøl på rist og server dem nystekt med syltetøy og en kopp te eller kakao.

Nyt nybakte, glutenfrie scones med marmelade og en kopp kaffe eller te. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (364 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN