Glutenfrie sjokolademuffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Glutenfrie sjokolademuffins

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Glutenfrie sjokolademuffins

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (37 stemmer)
Disse sjokolademuffinsene, som er laget med glutenfritt mel, blir luftige og gode.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Glasur

1pakke(r)
Sjokolade(smeltet)
2stk
3dl
Glutenfritt mel(Toro fin kakemiks, glutenfri)
50g
Smør(Smeltet)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.

  2. Bland sammen kakemiksen, bakepulver, vaniljesukker og kakao.

  3. Sikt forsiktig blandingen i eggedosisen vekselvis med fløtemelken. Bland forsiktig i smeltet smør.

  4. Fordel røren i muffinsformer, ¾ fulle.

  5. Stek muffinsene midt i ovnen ved 225º i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

  6. Smelt smør og sjokolade forsiktig og fordel glasuren på muffinsene. Pynt etter smak. Strø pynten på før glasuren stivner.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (37 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN