nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min
Glutenfrie tortillas
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min
Glutenfrie tortillas
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (363 stemmer)
Det går ganske kjapt å bake tortilla. Disse egner seg å fryses også, de er faktisk enda lettere å rulle når de blir opptint.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sikt mel i en bolle og bland i salt, bakepulver og fiberhusk. Ha i det varme vannet, og elt deigen godt.
Bruk maisenna når du kjevler ut.Kjevle deigen så tynn du kan. Det er lurt å bruke et underlag av silikon og et kjevle i plast eller silikon. Skjer ut runde leiver, gjerne etter mål av en bakebolle, cirka 20 cm i diameter.
Stek tortillaene på svak varme på takke eller i en tørr stekepanne.
Oppbevar tortillaene i folie mens de ennå er varme. De holder seg også fint i hvert fall til dagen etter i folie med plastpose utenpå.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (363 stemmer)