nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Gratinert squash med krydret pølse
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Gratinert squash med krydret pølse
Pølse, ost og tomatsaus i en herlig kombinasjon på ovnsbakte squash.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
Chorizo (chouriço)(eller annen krydret pølse)
1boks(er)
Tomat(knuste)
1stk
2fedd
1ss
Rapsolje(til steking)
0.5dl
Persillerot(finhakket)
1klype(r)
1klype(r)
4dl
Hvitost (Gulost)(revet)
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200°. Del squash i to på langs. Ta ut noe av innmaten, og forstek squashen i ca. 10 minutter i ovnen.
La de hakkede tomatene renne av i en sil. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Del pølsene i tynne skiver.
Varm ca. 1 ss olje i en stekepanne. Rør i pølser og stek dem sprø. Tilsett løk, hvitløk og de knuste tomatene, og la det steke 5–6 minutter. Rør til slutt i persillen. Smak til med salt og pepper.
Fyll squashhalvdelene med det stekte. Strø på osten, og stek ferdig i ovnen i ca. 10 minutter.
Server retten varm og nylaget, og pynt med urter.