Grillet kylling med pastasalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Grillet kylling med pastasalat

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Grillet kylling med pastasalat

Pastasalat med erter, hvitløk, ruccola, fetaost og nykokt pasta. Server med grillet kylling. En god, sunn, og kjapp hverdagsrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

En pastasalat med ost og erter er perfekt match til kylling.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Kylling(grillet, delt inn i fire eller seks )
400g
Pasta(f.eks pastarør)
400g
0.5pakke(r)
1stk
Sitron(skall og saft)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Stek kyllingen i en middels varm panne til de er gjennomstekte, cirka fire min på hver side.

  2. Kok pasta etter anvisning ­på ­pakken og tilsett ertene det siste minuttet. Hell av vannet, tilsett ­grovhakket hvitløk, sitronskall og -saft og olje. Sett kjelen tilbake på platen å la alt steke litt sammen til det dufter hvitløk. Dryss over ­geitost eller fetaost, salt og pepper.

  3. Server salaten sammen med ­kyllingen. Godt brød passer til.

Pastasalat med erter, hvitløk, ruccola, fetaost og nykokt pasta. Server med grillet kylling. En god, sunn, og kjapp hverdagsrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN