Grillet makrell med lime og koriander
Grillet makrell med lime og koriander
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok potetene møre, del dem i to eller fire. Rens og finsnitt vårløkene. Bland poteter, vårløk, gressløk, persille og timian. Rør sammen alle ingrediensene til dressingen i en liten bolle. Sett den over en kjele med kokende vann og rør til dressingen
tykner. Bland dressingen med potetene.Rens, skyll og tørk makrellene. Skjær noen skråsnitt tvers over ryggen. Dryss salt og pepper i buken og i ryggsnittene på fiskene. Fordel limeskiver og koriander i buken. Pensle fiskene godt med olje, og stek dem på grillen til de er gylne og gjennomstekt, 5–6 minutter på hver side.
Skrell ananasen, skjær den i fire, og skjær ut den harde midtstokken. Dryss på finhakket chili, og drypp over olje. Stek ananasen på grillen til den er så vidt varm, 3–4 minutter.
Server den nygrillede makrellen med det gode tilbehøret.