nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Grønn suppe med persille og babyspinat
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Grønn suppe med persille og babyspinat
I stedet for spinat kan du bruke nye skudd av nesle hvis du skal lage grønn suppe om våren.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1bunt
250g
Spinat(baby)
1l
3dl
2ss
2stk
Grønnsaksbuljong(terning)
1ss
1dl
1klype(r)
1klype(r)
2stk
Egg(hardkokt )
SLIK GJØR DU
Vask og grovhakk persille og spinat og legg dem i 1 l vann sammen med buljongterninger. Kok opp og la det trekke ca. 10 minutter. Kjør suppen glatt med en stavmikser.
Rist sammen mel og melk til en jevning og rør det i suppen.
La det småkoke 5–10 minutter og tilsett en smørklatt og en fløteskvett. Smak til med salt og pepper.
Server suppen med halve kokte egg og godt brød.