Grønnsakgrateng med bønnesalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Grønnsakgrateng med bønnesalat

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Grønnsakgrateng med bønnesalat

Vegetarisk rett proppfull av sunne saker! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Denne vegetariske gratengen inneholder godsaker som rotfrukter, spinat og bønner.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Skrell rotgrønnsakene og skjær i mindre biter. Legg dem i en kjele sammen med selleribiter, løkringer og hvitløk. Hell på olje og la det steke noen minutter. Bland i spinaten og la den falle sammen.

  2. Sett ovnen på 200°.

  3. Ta kjelen av varmen og bland i fløte og ost. Smak til med salt og pepper.

  4. Fordel blandingen i fire porsjonsformer eller bruk en stor form. Gratiner i ca. 20 minutter midt i ovnen.

  5. Kok bønnene i lett saltet vann i noen minutter. Hell av vannet og spyl i kaldt vann. Skjær purreløk og løk i tynne ringer. Del tomatene i to. Bland alle ingrediensene og server salaten til den nystekte grønnsakgratengen.

Vegetarisk rett proppfull av sunne saker! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN