Grønnsakpizza Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Grønnsakpizza

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Grønnsakpizza

Vegetarisk pizza med paprika, løk, sopp og oregano. Kjapp, enkel, god og ikke minst: sunn! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Har du det travelt og ønsker å lage hjemmelaget pizza uten å bruke tid på å lage deig, kan du kjøpe ferdig, fersk pizzabunn som er klar til bruk.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

2stk
Paprika(i forskjellige farger)
1ts
Oregano(fersk)

SLIK GJØR DU

  1. Trill deigen ut på stekeplate sammen med bakepapiret som sitter på rullen med deigen.

  2. Smør pizzasausen over pizzabunnen.

  3. Rens og skjær paprika i biter. Rens løken og skjær den i tynne båter. Sjampinjongen skjæres i skiver. Strø 2/3 av osten oppå sausen og legg på grønnsakene. Strø over oregano og resten av osten.

  4. Stek pizzaen midt i ovnen ved 250 ° i ca. 10 minutter.

  5. Rist pinjekjernene i en tørr, varm stekepanne. Strø pinjene og fersk oregano over den ferdige pizzaen ved servering.

Vegetarisk pizza med paprika, løk, sopp og oregano. Kjapp, enkel, god og ikke minst: sunn! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN