Gulrotsuppe med sprøstekt bacon Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Gulrotsuppe med sprøstekt bacon

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Gulrotsuppe med sprøstekt bacon

Varmer godt på en kald dag Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)
Bacon er rik på smak og kan brukes som krydder, da det både er salt og noe fett.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Topping

4skiver
Bacon(mager)
0.25stk
0.5stk
Eple(syrlig)
1dl
Kruspersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og grovriv gulrøtter, squash og poteter på et rivjern.

  2. Stek de revne grønnsakene og ingefæren i litt olje, i en romslig kjele. Dryss i karri.

  3. Hell på buljongen og la koke i ca. 15 minutter. Miks suppen glatt med en stavmikser.

  4. Smak til med salt og pepper.

  5. Sprøstek baconet i varm panne og legg på kjøkkenpapir. Hakk det fint.

  6. Skjær purreløken tynt. Del epler i staver. Bland alle topping-ingrediensene sammen i en bolle.

  7. Hell suppen i varme, dype tallerkener og legg på bacontoppingen. Strø over urter ved servering.

Varmer godt på en kald dag Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN