Hasteboller med eple og kanel Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Hasteboller med eple og kanel

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Hasteboller med eple og kanel

Disse er laget med bakepulver og lages kjapt! Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

4 (1 stemmer)
Bollene er laget med bakepulver. Da sparer du hevetid. Spis bollene nystekte, for da smaker de best.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Deig

1klype(r)
100g
Smør(kaldt)
2dl

Fyll

50g
Smør(mykt)
1stk
Sitron(revet skall)
2stk

Pensling og pynt

1stk

SLIK GJØR DU

  1. Lag fyllet ved å røre sammen smør, sukker, kanel og sitron.

  2. Bland mel, sukker, bakepulver og salt. Smuldre smøret i den tørre blandingen. Hell i melken og bland raskt sammen til en deig. Fordel deigen i små muffinsformer med to skjeer.

  3. Trykk en liten skje av fyllet i hver bolle. Stikk ned en eller to epleskiver i hver.

  4. Pensle med sammenpisket egg. Strø på perlesukker.

  5. Stek bollene midt i ovnen ved 225° i 12–15 minutter. Avkjøl på rist.

Disse er laget med bakepulver og lages kjapt! Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

4 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN