nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Havrepai med limekrem og jordbær
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Havrepai med limekrem og jordbær
En frisk limekrem og søte jordbær er perfekt til denne sommerlige paien. Havrebunnen kan lages på forhånd, men paien må fylles like før servering.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt smøret. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland sammen til en smulete deig. Trykk deigen i en form med avtakbar kant, 26 cm i diameter. La deigen hvile kjølig i ca. 1 time.
Sett ovnen på 200º. Stek paibunnen midt i ovnen i ca. 15 minutter. La den avkjøles.
Bland crème fraîche med lemoncurd. Pisk kremen stiv og bland alt lett sammen med limeskall og
mynte.Fordel limekremen i paiskallet og pynt med jordbær. Server paien straks slik at den holder seg sprø.