nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min
Herlige epleruter
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min
Herlige epleruter
Eplerutene har en herlig sprø topping med havre.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200˚. Kle en liten langpanne med bakepapir, ca. 20 x 25 cm i diameter.
Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett eggene, ett av gangen, og rør deigen glatt etter hvert egg.
Bland de tørre ingrediensene og sikt det i deigen. Tilsett melken og rør forsiktig deigen sammen.
Fordel deigen jevnt ut i formen. Skrell eplene, fjern kjernehuset og skjær i båter.
Smelt smør. Ta kjelen av varmen og tilsett resten av ingrediensene. Rør til en glasur. Legg eplebåtene over kaken og fordel toppingen over.
Stek kaken på nederste rille i ovnen i 25–30 minutter. La kaken avkjøles. Sikt over melis før du skjærer den i biter.