Hjertemuffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Hjertemuffins

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Hjertemuffins

Søte muffins med sjokoladesmak toppet med hjertegodteri og melis. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Nystekte muffins er forførende godt. Pynt dem gjerne med ­godterihjerter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Smør(mykt)
3stk
100g
Sjokolade(lys eller mørk)
1dl
Hasselnøtter(grovhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker lett og porøst. Rør i eggene, ett av gangen. Grovhakk sjokoladen. Bland sjokolade, nøtter, havregryn, mel, bakepulver og kanel. Ha det i deigen.

  2. Fordel røren i 9 store muffinsformer eller 18 former i vanlig størrelse.

  3. Stek de store i nedre del av ­ovnen og de små i midten ved 225° i ca. 20 minutter for de store og ca. 12 minutter for de små. Avkjøl på rist.

  4. Sikt på melis og strø over hjertestrøssel på hver ­muffins ved ­servering.

Søte muffins med sjokoladesmak toppet med hjertegodteri og melis. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN